Velkommen til Vorup Tennisklub

Vi råder over 3 grusbaner samt klubhus med faciliteter som køkken, toiletter samt omklædnings-/baderum

Aros turnering d. 27. august

Aros turnering  d. 27. august    Aros-forsikring-logo

Aros turneringen er en turnering for alle uanset spillerniveau. Der spilles doubler med skiftende makkere.Turneringen starter kl. 10:00 og er GRATIS!

Vi starter med rundstykke med tilbehør. Efter spil tænder vi grillen og hygger os så længe vi har tid og lyst. Deltagelse i grill med ledsager til en pris af kun 100,- pr. person, incl. øl, vin og vand.

Du kan tilmelde dig ude i klubben, hvor der er hængt en seddel op eller du kan skrive en mail til: kontakt@voruptennisklub.dk.

Lukket for kommentar.

previous next