Velkommen til Vorup Tennisklub

Vi råder over 3 grusbaner samt klubhus med faciliteter som køkken, toiletter samt omklædnings-/baderum

Aros turnering d. 13. juni

Aros turnering  d. 13. juni    Aros-forsikring-logo

Aros turneringen er en turnering for alle uanset spillerniveau. Der spilles doubler med skiftende makkere.Turneringen starter kl. 13:00 og er GRATIS!

Efter spil har du mulighed for at deltage i grillaften med ledsager til en pris af kun 100,- pr. person, incl. øl, vin og vand.

Du kan tilmelde dig ude i klubben, hvor der er hængt en seddel op eller du kan skrive en mail til:

kontakt@voruptennisklub.dk

Du skal oplyse:

• Navn
  • Telefon nr.
  • Om du deltager i spil og spisning eller kun den ene af de to ting. Oplys venligst, hvor mange personer i kommer til spisning.

Lukket for kommentar.

previous next